JVC
spacer
spacer spacer
spacer
adapter
spacer
AyacLab Web Development

 Bemutatkozás

 Önéletrajz html

 Önéletrajz pdf ENG

 Önéletrajz pdf HUN

In English

A fotós oldalam: Moksa Photo spacer

spacer
spacer
Magamról Munkám Hobby Linkek spacer Login
spacer
spacer

Bemutatkozs

AyacHt ez lennk. A kp viszonylag friss, mint a borosta, ami amgy nem jellemz alkotrszem. Sok mindent lehetne rni ide, az letem olyan mint egy foly(amatos)tatsos regny... majd egyszer lehet, hogy tnyleg lerom, csak nem tudom mikor lesz r idm, mert mindig abbl van a legkevesebb. El nem tudom kpzelni, hogy tudnak egyesek unatkozni, amikor minden egyes pillanat lehet rdekes s alkalmas arra, hogy tanuljunk, tapasztaljunk valamit, amivel aztn tbb vlhatunk. Tl rvid az let ahhoz, hogy az ember eltkozolja panaszkodssal, nsajnlattal s mondvacsinlt kifogsokkal, melyekkel sok esetben csak a sajt tunyasgt prblja palstolni. Persze nem mindig sikerl, de azrt trekedni kell, soha sem tudhatjuk milyen meglepetst tartogat a holnap. J esetben tlagosan mindssze kb. 80-90 vnk van minderre s Te aki ezt olvasod, mr valsznleg elhasznltl ebbl egy jelents rszt, gyhogy hajr! :)

Aki a munkmra kvncsi, az elolvashatja ill. pdf formtumban letltheti az nletrajzomat. Eleinte nhny vig a legnagyobb magyar szllodalnc, a Danubius Hotels Group egyik egysgben dolgoztam mint szmtgpes mindenes. Emellett otthon, mint magnvllalkoz ellttam a legklnbzbb szmtstechnikai munkkat, kezdve a kiadvnyszerkesztstl, nyomdai elksztstl/ellltstl, hardver installlson keresztl a szoftver fejlesztsig. El kellett aztn dntenem, hogy vglis mivel akarok foglalkozni, mert az vek alatt a szmtstechnika annyira sokrtv vlt, hogy lehetetlen lett volna egyszerre mindent jl csinlni, mindenre kell idt szaktani. Egyre inkbb kacsingattam az internet irnyba, tetszett a rugalmassga, helyfggetlensge, br akkor mg gyerekcipben jrt ez a technolgia. Borsos ra miatt leginkbb nagyobb cgeknek volt hozzfrse a vilghlhoz, azok is csak betrcszs modemmel, jobb esetben ISDN-el. Magyarokat alig talltam a neten, az angol nyelvet viszont ragyogan tudtam gyakorolni s sok virtulis bartra tettem szert Ameriktl Thaifldig.

Br j sorom volt a szllodban, az vek sorn eljutottam egy pontra, amikor mr igencsak vltani szerettem volna. Megtetszett az nletrajzom egy amerikai cgnek, aminek az lett a folyomnya, hogy megajnlottak egy llst Wisconsin llamban.
Sok szempontbl rtkes volt ez a "kiruccans" s mindenkinek ajnlom akinek ilyen lehetsge addik, ne hagyja ki. Megismerhettem egy msik orszg kulturjt, nyelvjrst, rengeteg bartot szereztem s lthattam, lhettem olyan helyeken amikrl eddig legfeljebb csak knyvekben olvashattam. Csak magamra voltam utalva egy hatalmas orszgban de ugyanakkor mindentl fggelenl rendelkezhettem az letemmel.

5 v munka s egy gyztes csata utn aztn gy dntttem hazatrek. Br sokan rltnek tartottak mgis visszatrtem, otthagytam egy anyagilag, karrier szempontjbl idelis helyet, de vannak az letben fontosabb dolgok is, amiket viszont odakint nagyon nehezen, vagy egyltaln nem lehet megtallni. Aki lt klfldn huzamosabb ideig, az tudja mirl beszlek... Az itthoni helyzet persze nem valami rzss, hogy enyhn fejezzem ki magam, de ha az ember kerli a politikt, csak vgszksg esetn nz tv-t (nhny ritka kivteltl eltekintve msrl sem szlnak a msorok, mint hbork, tmegkatasztrfk, gazdasgi vlsg, iditk nmutogatsa...) s csak pozitv dolgokra koncentrl, akkor van eslye, hogy t tudja vszelni a nehzsgeket idegbaj, depresszi nlkl.

Br sokat dolgozom s szeretem a munkm, nem vagyok munkamnis, tllem ha hetekig nincs a kzelemben szmtgp. Szabadidben gyakran eljrok motorozni, futni, bringzni, szeretem a vzi sportokat (szs, szrf), a racquett-ball-t, squash-t, rdekelnek a harcmvszetek. Rgebben Judo-ztam s a Tai-chi mellett sokig a karate egyik legsibb gval, a Sotokn-al foglalkoztam, melynek nagy szerepe volt a jelenlegi szemlyisgem s lethez val hozzllsom kialaktsban. rdekel a Tvol-Kelet, a buddhizmus - br nem tartom magam buddhistnak -, magam is alkalmazom a termszetes gygymdok nmelyikt, tbbek kztt a japn Yumeiho masszzst is. Tagja vagyok a Magyar Prnanadi Egyesletnek s szvesen latba vetem ezirny ismereteimet ha valaki megkr r. Szeretek tncolni, rtem ezalatt a "klasszikus" standard s latin tncokat, mint pl. keringk, slow-fox, cha-cha, rumba, jive, merengue. 2 vig intenzven elmerltem a swing a boogie-woogie rejtelmeiben is, de az utbbi idben leginkbb a kubai salsa-ra koncentrlok a legjobban.

Azt hiszem egyelre ennyi is bven elg bellem. Ha rvid irklmnyom arra ksztetne, hogy tollat (ill. billentyt) ragadj magadhoz, -re, ez az rks email cmem 1997 ta...

spacer

Valid HTML 4.01 Transitional


spacer
3.237.31.191
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) spacer
 

AyacLab Web Development - egyedi honlap készítés, karbantartás